E-book 'NKC Campertips': Inpakken

De NKC Campertips e-gidsen bevatten alle informatie die jou als camperliefhebber op weg helpt. Of je nu voor het eerst met een camper op pad gaat, al jarenlang ervaring hebt of een camper huurt. Het handige gidsje 'Inpakken' geeft antwoord op vragen zoals 'Wat neem ik mee? Hoe belaad ik de camper? Wat moet ik regelen? Wil je ook zo’n handige e-gids bestellen? Vul dan hieronder het formulier in.

Nog één stap...
E-book: Inpakken

Het is zover: de camper staat voor het huis, klaar om ingepakt te worden en weg te rijden. Wat je aan persoonlijke spullen meeneemt is, zoals het woord al zegt: heel persoonlijk. Maar toch zijn er wel algemene tips te geven omtrent beladen en inventaris. Hoe zwaar mag je camper zijn? Waar leg je de zware spullen en waar de lichte? Welke spullen neem je überhaupt mee? Wat moet je regelen voordat je op pad gaat? In dit handige e-book lees je alles over inpakken, fietsen meenemen en een veilig gewicht van je camper. 

In dit e-book:

  • vind je een voorbeeld paklijst
  • krijg je inzicht waar je op moet letten als het gaat om gewicht en beladen
  • geven we tips voor het meenemen van fietsen
  • helpen we je op weg bij regelzaken vooraf

Download dit gidsje nu gratis en ga onbezorgd op pad! Wij wensen je alvast veel reisplezier.

Bekijk ook deze e-books

E-book: Camper rijden

Om je voor te bereiden op het rijden in een groter voertuig dan je gewend bent, geven we je in de gids 'Camper rijden' praktische tips.

> Download deze e-gids

E-book: Overnachten

Deze e-gids komt binnenkort beschikbaar.

Ja, houd mij op de hoogte van nieuwe e-books

Wil jij als eerste op de hoogte zijn, van de nieuwste e-books? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!