Boulevard Zandvoort behoudt camperplaatsen

De camperplaatsen aan de boulevard in Zandvoort blijven open. De gemeente heeft besloten de proef van vorig jaar te verlengen.

Daarmee houdt de gemeente zich aan de toezegging van wethouder Gerard Kuipers tijdens de opening van de NKC Camper Experience '16 dat er permanente camperplaatsen zouden komen.

Zandvoort 3

Vorig jaar heeft de gemeente bij wijze van proef veertien camperplaatsen aan de boulevard ingericht. Deze bleken te voorzien in een behoefte. “Ik ben uitermate blij dat de gemeente doorgaat op de ingeslagen weg en zich houdt aan de toezegging," aldus Stan Stolwerk, directeur van de NKC. "Zandvoort toont zich gastvrij voor de groeiende populatie campertoeristen. Ik ben ervan overtuigd dat camperaars de weg naar Zandvoort blijven vinden op deze manier."

De camperplaatsen zijn zuidelijker aan de boulevard dan vorig jaar. Deze nieuwe locatie is gekozen in overleg met omwonenden en de ondernemers in de buurt. Een ander verschil is de uitbater; dit jaar is dat camping De Branding. Vorig jaar was de gemeente er zelf verantwoordelijk voor. De nieuwe plekken zijn tegenover de camping geplaatst. Camperaars kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de camping.
 
De camperplaats staat op campercontact.com onder sitecode 57211.