Tussenstop in Middelburg

In het mooie Zeeland ligt Camperpark Middelburg, een uitstekende uitvalsbasis op een kilometer afstand van het centrum. Middelburg is een bruisende stad, waar je je niet hoeft te vervelen. Dit zijn vier ideeën voor leuke activiteiten in de hoofdstad van Zeeland.

1 Wandeling door het centrum

In het centrum van Middelburg vind je veel historische bezienswaardigheden, zoals de Abdijtoren en de Lange Jan. Liever winkelen? Dat kan natuurlijk ook. En als je even wil uitrusten, bezoek je een café of restaurant aan een van de pleinen of grachten.

2 Stadsbrouwerij Middelburg

Bij Stadsbrouwerij Middelburg zijn maar liefst 18 verschillende lokale bieren te vinden. Je kunt hier een rondleiding krijgen, maar ook zonder begeleiding is er voldoende vermaak. De gepassioneerde eigenaren bieden graag een biertje aan in combinatie met lekkere hapjes. Een perfect avondje uit.

3 Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum is gevestigd in een mooi, onlangs gemoderniseerd gebouw. Met een ruime collectie kom je alles te weten over de geschiedenis van Zeeland. Na afloop is een bezoek aan het museumcafé een aanrader.

4 Zeeuwse concertzaal

De Zeeuwse Concertzaal is belangrijk voor de Zeeuwse muziek, mede door de akoestische kwaliteiten. Het is een van de mooiere concertzalen van het land, in een prachtig gebouw. Zelf een concert bezoeken? Raadpleeg hier de agenda.

De sitecode van Camperpark Middelburg op campercontact is 55969.