Tussenstop Harmelen

Op de grens van de provincies Utrecht en Zuid-Holland ligt camperplaats Polderhaan in Harmelen. Een mooi verzorgde camperplaats, op loopafstand van het centrum van het dorp. Ontdek de leukste activiteiten in de buurt van Harmelen in deze tussenstop.

Tip 1: Vijverbos

In Harmelen ligt het Vijverbos. Dat is een natuurlijke omgeving waar je een divers landschap vindt, bestaande uit een loofbos, graslanden en een boomgaard. Het staat bekend om zijn grote variëteit aan planten- en diersoorten. Er zijn verschillende wandelroutes die je laten kennismaken met het Vijverbos.

Tip 2: Kasteel de Haar

Kasteel de Haar, een indrukwekkend kasteel, ligt op 15 minuten fietsen van camperplaats Polderhaan. Het huidige kasteel is in de late 19e eeuw herbouwd op de ruïnes van zijn middeleeuwse voorganger, onder leiding van de beroemde Nederlandse architect Pierre Cuypers, die ook het Rijksmuseum en het Centraal Station in Amsterdam ontwierp. Het kasteel en de omliggende tuinen zijn dagelijks geopend voor bezoekers

Tip 3: Escapepool

De Escapepool in Woerden biedt een bijzondere ervaring voor alle leeftijden. In deze escaperoom moet je allerlei vraagstukken oplossen, maar let op: dat doe je onder water! Iedereen boven de 12 jaar (met een zwemdiploma) mag meedoen. Een duikbrevet is niet nodig.

De sitecode van Camperplaats Polderhaan op Campercontact is 78033