Acht nieuwe camperplaatsen in september

De afgelopen maand zijn er acht nieuwe camperplaatsen geopend, vier in Nederland en vier in België. Een daarvan is Wouwkes Camperplaats in Moergestel in Noord-Brabant. Deze locatie is geschikt voor vijftien campers met een maximale lengte van tien meter. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig en deze locatie biedt wifi en stroom.
Camperplaats Wouwkes - Acht nieuwe camperplaatsen in september
Lobke en Paul van de Wouw runnen een stierenmesterij en zochten een nevenactiviteit erbij. Ze hadden een stukje grond over. “Een jaar geleden kregen we van iemand de vraag of een camperplaats iets voor ons zou zijn. Daarna zijn we ons erin gaan verdiepen”, vertelt Lobke van de Wouw. Zo begon de camperplaats voor hen. “Alles hebben we zelf gedaan, inclusief het plaatsen van de stroompalen. Daar hebben we oude balken van de varkensstal voor gebruikt.’’
Volgens Van de Wouw maakt het uitzicht deze plek uniek. “We hebben de camperplaats zo aangelegd dat je vanaf elke plek een weids uitzicht hebt en ver kunt kijken.” In de buurt zijn ook plaatsen te bezoeken. Tilburg, Oirschot, Hilvarenbeek en Oisterwijk zijn op fietsafstand bereikbaar. “Op deze plek vind je rust, maar er zijn ook veel dorpen en volop fietsmogelijkheden”. Vanaf 1 november is deze plek tijdelijk gesloten, maar op 15 maart gaat de camperplaats weer open. De sitecode van Wouwkes Camperplaats op Campercontact is 107414. Een overzicht van de overige nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.