Tussenstop Nistelrode

Voor de nieuwe editie van Tussenstop zijn we neergestreken in Noord-Brabant, in het dorp Nistelrode. Hier ligt camperplaats De Landing, een van de mooiste camperplaatsen van Noord-Brabant volgens Campercontact. Dit zijn drie boeiende activiteiten in (de omgeving van) Nistelrode.
zweefvliegveld-nistelrode

Tip 1: Zweefvliegveld Nistelrode

Aeroclub Nistelrode is een zweefvliegveld in de achtertuin van camperplaats De Landing. Er zijn hier verschillende mogelijkheden om mee te vliegen, maar je kunt ook zelf les nemen om een zweefvliegtuig te besturen. Een onvergetelijke ervaring.
natuurgebied-de-maashorst

Tip 2: Natuurgebied de Maashorst

Natuurgebied de Maashorst is een van de grootste natuurgebieden van Noord-Brabant, met een variatie aan bos, heide, open gebieden en duinen. Deze omstandigheden maakt het gebied een ideale plek voor planten en dieren. Sportieve camperaar komen aan hun trekken, want het is hier fijn wandelen en fietsen.
kasteel-heeswijk

Tip 3: Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk is een historisch monument dat dateert uit de 11e eeuw. Het kasteel biedt bezoekers een interessante blik op de middeleeuwse architectuur en geschiedenis. Bij een bezoek kun je een rondleiding volgen of genieten van culturele activiteiten in het kasteel. De sitecode van camperplaats de Landing op Campercontact is 99092