Deze zomer 28 nieuwe camperplaatsen

In de maanden juni en juli van dit jaar zijn er 28 nieuwe camperplaatsen geopend: dertien in België en vijftien in Nederland. Een ervan is camperplaats De Torenstee, bij Middelharnis, die in juli met provisorische voorzieningen van start ging en ruimte biedt aan vijftien campers.
28 nieuwe camperplaatsen - camperplaatsoverzicht
De familie Westerbeke runt er een akkerbouwbedrijf en was op zoek naar nevenactiviteiten. “De schoonouders van onze oudste zoon hebben een camper en wezen ons op de mogelijkheid van een camperplaats”, vertelt Marieke Westerbeke. “We hebben de NKC om advies gevraagd en kregen de suggestie om vast te beginnen, met plekken op het gras. Zo kunnen we van gasten tips krijgen over hoe we de camperplaats definitief kunnen inrichten. We willen de verharde plekken met de nodige voorzieningen komend voorjaar in gebruik kunnen nemen.”

Rust en ruimte

De camperplaats ligt op een paar kilometer van het Haringvliet en op fietsafstand van Middelharnis. Rust en ruimte zijn er de sleutelwoorden en die rust geldt nog eens extra voor de zondag: aankomst en vertrek zijn dan niet mogelijk. De sitecode van camperplaats De Torenstee op Campercontact is 106323. Een overzicht van de overige nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.
nieuwe camperplaatsen - weilanden - Torenstee
nieuwe camperplaatsen - Torenstee