Fixxter Fixxter e-Fixxter

Met vier personen in een elektrische camper slapen: het kan in de e-Fixxter XXL. Als basisvoertuig is er keuze uit de Peugeot Expert en Opel Vivaro met een elektrische motor van 100 kW. 

Volgens het Nederlandse bedrijf is de actieradius 250 kilometer. De indeling is gelijk aan de Fixxter XXL in de dieselvariant. De RDW-goedgekeurde slaap- en zitbank staat op een gepatenteerd schuifsysteem en is 120 centimeter breed. Met een extra matras is dat zelfs 135 centimeter.    

Ergonomische stoelen 

Het bed is 200 centimeter lang en te verlengen tot 210 centimeter. Als de koper kiest voor een bed in het hefdak, krijgt de camper er twee slaapplaatsen bij. De e-Fixxter XXL is verder compleet uitgerust. De keuken is voorzien van een tweepitskookplaat, een koelkast met uitneembaar vriesvak en een spoelbak. De tafel is uitschuifbaar en in een keukenvak is plek om een Porta Potti te stallen. Tot de standaarduitrusting van de camper behoren onder meer airconditioning, parkeersensoren achter, ergonomische stoelen, navigatie met touchscreen, DAB+-radio en getinte zijruiten.  

Specificaties

Merk Fixxter
Model e-Fixxter XXL
Prijs vanaf € 88.700
Rijklaargewicht 2.540 kg
Toegestane max. massa 3.100 kg
Opbouwlengte 530 cm
Totale breedte 192 cm
Totale hoogte 198 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.fixxter.com