Hoe trek je bezoekers met je camperplaats?

Wanneer de camperplaats eenmaal is gerealiseerd, wil je dat deze zo snel mogelijk vol staat met campers. Hoe trek je zo effectief mogelijk bezoekers naar jouw camperplaats?

Gratis advies

Hoe trek je bezoekers met je camperplaats?

De meest effectieve manier om een nieuwe camperplaats onder de aandacht te brengen is via de website Campercontact.com en de bijbehorende app Campercontact. Aanmelden met een foto en beschrijving is eenvoudig en gratis, hier wordt uitgelegd hoe dat gaat. Met bijna een miljoen geregistreerde gebruikers kun je er zeker van zijn dat camperaars je via Campercontact weten te vinden.

Kampeerauto

Daarnaast publiceert het NKC-magazine Kampeerauto nieuwe camperplaatsen in de rubriek ‘Camperplaatsnieuws’, worden nieuwe locaties op nkc.nl uitgelicht, zijn er diverse groepen op Facebook waar je de locatie kunt aanmelden en komt mond-tot-mondreclame van tevreden bezoekers in de camperwereld heel vaak voor.  

Waar begin je een camperplaats?

Hoe begin je een camperplaats?

Camperplaatsen een toeristische meerwaarde!

Download de brochure Camperplaatsen een toeristische meerwaarde! Hierin staat meer informatie en handige tips bij het starten van een camperplaats.