Ierland - Het groene eiland

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 2.300 km
  • Beschreven route: 29 dagen
  • Online route

Camperroute Ierland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Het groene eiland

Ongerepte natuur, Ierse muziek, ruimte en cultuur. Dat is Ierland... Het land heeft schitterende natuur, met kristalheldere beekjes en woeste kusten, die samen met de eeuwenoude Ierse muziek en cultuur een rondreis tot een indrukwekkende ervaring maken.

In pubs wordt er 's avonds vaak live muziek gespeeld en soms wordt je gevraagd iets typisch Nederlands te zingen. Een garantie voor onvergetelijke herinneringen.

Tijdens je reis zal je merken hoe divers Ierland is. Het relatief toeristische zuidwesten met z'n leuke vissersdorpen. De hoogste kliffen van Europa, de Cliffs of Moher, in het westen. En de oase van rust en ruimte in het noorden.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Cherbourg (Frankrijk) / Dublin (Ierland) 2 > Roundwood 3 > Cahir
4 > Blarney 5 Blarney 6 > Cahirsiveen 
7 > Cahirsiveen Valentia island  8 > Fossa  9 > Fossa, Killarney
10 > Bunratty 11 > Doolin 12 Doolin
13 > Cloonagh 14 Cloonagh 15 > Castlebar
16 Castlebar 17 > Ballyshannon 18 > Creeslough 
19 > Bushmills (Noord-Ierland) 20 > Bushmills 21 > Newcastle 
22 > Newcastle 23 > Dublin (Ierland) 24 > Dublin
25 > Dublin 26 > Wexford 27 Wexford
28 > Dublin 29 > Cherbourg (Frankrijk)   

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!