Slovenië - Groene verrassing

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Slovenië die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 14,99
  • Lengte: 900 km
  • Beschreven route: 19 dagen
  • Online route

Camperroute Slovenië

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Groene verrassing

Laat je verrassen tijdens deze reis in het hart van Europa; het mooie Slovenië. Een modern, klein land aan de zuidkant van de Alpen met een vriendelijke bevolking die goed Engels spreekt en gasten graag verwelkomt.

De grote verscheidenheid aan natuur spreekt tot de verbeelding: Alpen, Adriatische Zee, laagvlaktes, kolkende aquablauwe rivieren met diepe kloven en watervallen, veel bos en diverse wijngebieden. Ook de wandel- en fietsliefhebber komt aan zijn trekken. Geniet van de gevarieerde keuken, wijnen of lokaal gebrouwen jenever. Natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen in een van de vele thermaalbaden die het land rijk is.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Rečica ob Savinji 2 Rečica ob Savinji 3 Rečica ob Savinji
4 > Ptuj 5 Ptuj 6> Podčetrtek 
7 Podčetrtek 8 Podčetrtek 9 > Ljubljana
10 Ljubljana 11 Ljubljana 12 > Ankaran
13  Ankaran 14 > Kobarid 15 Kobarid
16 Kobarid 17> Bled  18 Bled 
19 Bled    

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker. Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen. Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!


 

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.