Schotland - Kastelen, steden en de Highlands

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 2.000 km
  • Beschreven route: 28 dagen
  • Online route

Camperroute Schotland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Kastelen, steden en Highlands

Schotland is met zijn ruige en afwisselende landschap, dé reis voor de ware natuurliefhebber. Maar ook de cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, want het land telt talloze indrukwekkende kastelen en ruïnes.

En de swingende de hoofdstad Edinburgh met het imposante kasteel, de vermaarde botanische tuinen en de vele gezellige straatjes en restaurantjes. De stad staat in schril contrast met de uitgestrekte Highlands, waar je misschien wel een glimp kunt opvangen van Nessie in het Loch Ness.

In elk geval kun je genieten van de Orkney-eilanden, het noordelijkste puntje John o'Groats en Schotlands hoogste berg Ben Nevis. En vergeet niet elke dag een gezellige pub te bezoeken, waar de beroemde Schotse whiskey's worden geschonken.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > IJmuiden (Nederland) 2 > Newcastle > Edinburgh (Schotland)    3-5 Edinburgh 
6 > Breamar 

7 Breamar 8 > Aberlour
9 > Inverness 10-11 Inverness 12 > John o’Groats
13 John o’Groats 14 > Durness   15 > Ullapool
16 Ullapool 17 > Gairloch  18 > Uig
19 Uig 20 > Fort William 21-22 Fort William
23 > Balloch 24 Balloch 25 > Lockerbie
26 Lockerbie 27 > Newcastle (Engeland) 28 > IJmuiden (Nederland)

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.