Ticketdeal Camperbeurs Hardenberg

Laat je inspireren op de grootste Camperbeurs van Noordoost-Nederland. NKC-leden krijgen door middel van een speciale actiecode hun 2e kaartje gratis.

Kom langs op de grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland!
Op 20, 21 & 22 september 2024 vult Evenementenhal Hardenberg zich weer met duizenden camperliefhebbers die worden geïnspireerd door meer dan 130 exposanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camper van Adria, Dethleffs of Hymer of gaat voor een occasion: op Camperbeurs Hardenberg is het aanbod enorm!

Neem plaats in een van de Campertheaters voor het laatste nieuws, volg je eerste rijles in een camper of test je nieuwe (elektrische) fiets of step, en bekijk vooral honderden verschillende campers, wie weet staat jouw droomcamper er wel tussen!

Extra uitgebreid na het succes van vorig jaar is het Vanlife Plein. Een volledige hal met camperbus leveranciers, ombouwers, vanlife influencers en een heel theaterprogramma compleet in het teken van vanlife!

Voor deze complete Camperbeurs kunnen NKC-leden twee entreetickets bestellen voor de prijs van één. 

 

Korting op Camperbeurs-tickets

Het ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Camperbeurs Hardenberg
Presentaties camperbeurs Hardenberg