C1-theorie

Het C1-rijbewijs is er voor camperaars met een zware camper (>3.500 kg). Zou jij het C1-rijbewijs willen halen en zie je op tegen de theorie? De NKC helpt je graag.

De NKC biedt een online C1-leeromgeving aan, waarbij je de theorie uitgebreid kan leren en examens kan oefenen.

Voor NKC-leden is deze online leeromgeving gedurende 4 maanden geheel GRATIS te gebruiken! Daarmee ben je optimaal voorbereid voor het theorie examen, praktijklessen en praktijkexamen. Klik hier voor een kort proefexamen van de C1-leeromgeving.

Als je een account aanmaakt binnen de C1-leeromgeving, kun je via een demo alvast 15 minuten lang rondkijken in de C1-theorie. Zo weet je wat je te wachten staat. Op het moment dat je de 15-minuten-demo doorlopen hebt, bestaat de mogelijkheid om 'officieel' te starten met de theorie. Op dat moment gaat de tijd voor 4 maanden gratis gebruik lopen. Let op: als deze tijd is ingegaan, loopt deze door. Gebruik dus de demo om te grasduinen en start pas echt als je de C1-theorie ook wil gaan halen! 


Log eerst in met je NKC-account, dan wordt onderaan de pagina duidelijk wat je moet doen om gebruik te maken van de C1-online leeromgeving.

Theorie op zak? Of benieuwd welke rijscholen een interessant C1-pakket voor NKC-leden aanbieden? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen:
Klik hier voor BOVAG-rijscholen die een praktijkcursus bieden met een speciaal pakketaanbod voor NKC-leden (zonder theorie).
Klik hier voor rijscholen die NKC-korting bieden voor het theorie-examen, praktijklessen en praktijkexamen.

NKC-leden die ingelogd zijn op de website zien onderaan de pagina hoe je gebruik kan maken van dit ledenvoordeel. Veel succes!

Klik hier voor meer informatie over het C1-rijbewijs en ook de daarvoor verplichte medische keuring.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.