Hannah's Hymer - Zwanger in de camper

Hoe is het om zwanger te zijn als je met een camper reist? En is het geluid van een ronkende dieselmotor voor een baby vergelijkbaar met het geluid in de baarmoeder? Hannah vertelt over de voordelen van zwanger reizen en Jannes blikt terug op die ene keer in Duitsland dat de camper op een terrassencamping bijna naar beneden stortte, terwijl zwangere Hannah in de camper stond.

We kregen deze week anonieme vanmail onder de ruitenwisser van onze camper en hadden een spontane ontmoeting met een van onze campervrienden. En we genoten van de eerste aflevering van het programma We zijn er bijna, waarin Jannes werd geïnspireerd door de professionele garage van assistent reisleider Koos.

Zeer heuglijk nieuws: sinds deze week wordt onze podcast mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife. We maken deze podcast als ervaringsdeskundigen maar als we er even niet uitkomen, vragen we de experts bij NKC om advies. Zo deed Jannes deed in de vorige aflevering nogal laconiek over milieuzones, maar komt hij hier deze week op terug.

Lees meer over milieuzones.
Meer informatie over het bord met een Wybertje boven de snelweg.

Volg Hannah's Hymer op Instagram: @hannahshymer