Hannah’s Hymer– De campercheck

Als de lente in de lucht hangt is het tijd om voorjaarsplannen te maken! Jannes, Hannah en de kinderen gaan in de meivakantie naar een van de gelukkigste landen ter wereld. Het land van smørrebrød, hygge en happiness: Denemarken! Met de camper sluiten ze aan bij een georganiseerde gezinsreis van NKC. Het wordt een actieve trip met een boottocht op een fjord, een bezoek aan een authentiek Viking fort, klimmen en krab vissen. Er kunnen in totaal 15 campers mee met de groepsreis, dus meld je gezin aan als je met Jannes en Hannah mee op reis wil.

Verder staat de Hymer van Jannes en Hannah deze week in Ede, waar hij nauwkeurig werd bestudeerd door Smits Campertechniek. Tijdens zo’n check wordt je camper op meer dan zeventig punten gecontroleerd. Niet alleen het motorische gedeelte, maar ook de binnenkant van je camper. Je mag bij een campercheck van je eigen aanwezig camper zijn, waardoor je je kampeerauto in een paar uur tijd echt heel erg goed leert kennen. In deze aflevering van de podcast hoor je of Jannes en Hannah een goede koop hebben gedaan of een kat in de zak hebben gekocht…

Jannes en Hannah spreken in deze aflevering ook met Diede, een van de initiatiefnemers van Vanlifemeeting Betoeterd. Deze vrolijke campermeeting vindt dit jaar plaats op Camping Ons Wijland, in Oud Ade. Je ontmoet hier enthousiaste camperaars en vanlifers, kunt een kijkje nemen in elkaars (bus)camper en genieten van workshops, lezingen en live muziek. Je kunt er een kampvuur maken en een dansje doen. Wil je erbij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar.

Meer informatie:

Hier lees je alles over de georganiseerde gezinsreis naar Denemarken:
https://www.nkc.nl/webshop/reizen/2024-denemarken-deens-gezinsavontuur/

Meer lezen over camperen in Denemarken:

https://www.nkc.nl/dossiers/denemarken/

Hier deden wij de campercheck:

https://www.smitscampertechniek.nl

Hier koop je tickets voor Vanlifemeeting Betoeterd:

https://www.vanlifemeeting-betoeterd.nl

Hier koop je de eerder verschenen inspiratiegidsen:
https://www.nkc.nl/lidmaatschap/ledenvoordeel/handig-voor-onderweg/nkc-inspiratiegidsen/

 

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.