Inloggen / Account

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over jouw account en inloggen. Vind je geen passend antwoord op je vraag of staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen inloggen / account
 • Wat is Mijn NKC?

  Mijn NKC is de persoonlijke omgeving voor NKC-leden. In deze omgeving vind je informatie over je huidige lidmaatschap, kun je gegevens wijzigen, facturen inkijken en je boekingen van evenementen en groepsreizen inzien. Door in te loggen met je account, krijg je ook toegang tot de diverse ledenvoordelen.

 • Hoe kan ik inloggen op nkc.nl?

  Ga naar de Mijn NKC omgeving en voer hier je e-mailadres en wachtwoord in. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op 'Wachtwoord vergeten?' en vul je e-mailadres in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met instructies om het wachtwoord te wijzigen. Indien je geen e-mail hebt ontvangen, kan het zijn dat deze mail in je spam mailbox terecht is gekomen. 

  Let op! Gebruik voor zowel nkc.nl als op Campercontact hetzelfde e-mailadres, het e-mailadres dat binnen je NKC-lidmaatschap bekend is. Dat e-mailadres is gekoppeld aan je lidnummer, zodat we jou herkennen als NKC-lid. Hierdoor krijg je bijv. automatisch toegang tot de PRO-versie van Campercontact en de vele ledenvoordelen.

 • Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?

  Het wijzigen van persoons- en betaalgegevens kan in de Mijn NKC omgeving. Klik bij Persoonlijke gegevens of Betaalvoorkeuren op de knop ‘Wijzig’, pas de gewenste gegevens aan en klik op ‘Opslaan’

 • Mijn NKC wachtwoord werkt niet (meer)

  Ben je het wachtwoord vergeten om in te loggen bij Mijn NKC? Klik op het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten?’, voer je e-mailadres in en klik op ‘Verstuur e-mail’. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin instructies hoe je je wachtwoord wijzigt. Indien je geen e-mail hebt ontvangen, kan het zijn dat deze mail in je spam mailbox terecht is gekomen. 

 • Hoe kan ik inloggen in NKC Pocket?

  Log in met het e-mailadres waar je lid mee bent en vul je wachtwoord in. Je logt in met dezelfde gegevens als in mijn NKC.

  Werkt dit niet?

  1. Klik op Login aanvragen/Wachtwoord vergeten, vul je e-mailadres in en klik op vraag login aan.
  2. Ga naar de inbox van je e-mail en open de mail van NKC die je hebt ontvangen.
  3. Klik op de link in de e-mail.
  4. Vul het nieuwe wachtwoord in, vul het nieuwe wachtwoord nogmaals in ter bevestiging en klik op ‘Opslaan’.
  5. Log nu in met de juiste combinatie van wachtwoord en emailadres