Negentien nieuwe camperplaatsen

De afgelopen periode zijn er negentien camperplaatsen bij gekomen, negen in Nederland en tien in België. Een van die nieuwe camperplaatsen is Camperplaats Oldenbosch in het Groningse Holwierde, waar Steffen en Nicole met hun dochters al een bed & breakfast in de gelijknamige historische hoeve uitbaten.


De camperplaats biedt ruimte aan acht campers op een verharde ondergrond. Naast de gebruikelijke campervoorzieningen is er ook sanitair met douche en toilet. Voor de honing is er een bijenvolk aanwezig en voor de gezelligheid twee alpaca's. Het uitzicht over het uitgestrekte Groningse landschap is weergaloos en in de omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgestippeld, maar ook kanoën en wadlopen behoren tot de mogelijkheden.

Oldenbosch ligt in de Eemsdelta, een streek die doordrenkt is van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. De maximale verblijfsduur op de camperplaats is zeven dagen en dat is maar goed ook, want er is veel te ontdekken. Camperplaats Oldenbosch is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 105140.

Een overzicht van de overige nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.