Drie nieuwe camperstallingen

Er ontstaan her en der initiatieven voor nieuwe stallingen en uitbreidingen. De afgelopen periode telde de NKC er drie.

Camperplaats

Camperstalling Molenschot

Camperstalling Molenschot is een luxe stalling voor alle maten campers. De stalling is gevestigd op één kilometer afstand van de A58 tussen Breda en Tilburg.

Het is een luxe camperstalling, met nogal wat extra opties. Eigenaren van campers hebben 24 uur per dag onbeperkt toegang, er zijn loosplaatsen voor zowel grijs water als toiletcassettes, er is een stroompunt en een wasplaats voor de camper. Volgens initiatiefnemer en eigenaar Hans Beenackers is de vraag naar goede stallingsruimte voor campers nog erg groot. De parkeervakken in het gebouw hebben verschillende afmetingen, van 6 tot 12,5 meter diep, zodat ook de grotere campers erin passen.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe camperstalling heeft Beenackers zich bij laten staan door adviseur Heereluurt Heeres van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC.

Camperstalling Wanroij

De nieuwe Camperstalling Wanroij is gelegen in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Venlo, op een paar kilometer van de A73. Een voormalige koeienstal is omgebouwd tot stallingsruimte. Met de 3,70 meter hoge toegangsdeur is de stalling ook geschikt voor grotere campers, caravans en boten. Elektriciteit, compressor en wasgelegenheid zijn bij het tarief inbegrepen en de stalling is voorzien van camerabewaking.

Stalling150

De onlangs geopende Stalling150 is geschikt voor alles dat op wielen staat. De stalling is gevestigd in Den Dolder, in de provincie Utrecht. De buitenstalling is compleet voorzien van betonplaten, dit zorgt voor een stevige basis om het voertuig te stallen. Stalling150 biedt eventuele service- en reparatiemogelijkheden aan en is onderdeel van de activiteiten van VAS-Automobielen in Den Dolder.