Vanlife-meeting Betoeterd in Zeeland volgeboekt

Vanlifers Claire Verbeek en Diede Bolsius organiseren van 12 tot en met 14 mei voor de eerste keer Betoeterd, een vanlife-meeting op camping Zilt bij Zee in het Zeeuwse Scharendijke. Betoeterd neemt al een voorschot op een succesvolle bijeenkomst, want de tickets waren in no-time uitverkocht. De meeting met festivalachtige trekken is bedoeld voor camperaars die zichzelf herkennen in de vanlife community.

Vanlife Meeting Betoeterd In Zeeland Volgeboekt

Betoeterd is volgens de organisatoren dé plek voor Nederlandse en Belgische camperaars om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen. ‘Van kleine, zelf omgebouwde oldtimer busjes tot rijk uitgeruste campers: iedereen die woont, reist of wil gaan reizen in een huisje op wielen is van harte welkom’, aldus Verbeek en Bolsius op Instagram. Een greep uit de activiteiten: een busjesparade, workshops gericht op het buitenleven, een gezellige markt, een silent disco, bio foodtrucks en kampvuursessies.

Onder de bezoekers bevinden zich veel zelfbouwers. Betoeterd houdt deze eerste meeting bewust intiem en sfeervol, zodat er ruimte is om elkaar te treffen en verhalen te delen.

Voor meer informatie, kijk op Instagram.