Tweede CamperZaterdag op 15 april

In Zoetermeer zetten Gwen en Jan-Dick Verheul komende zaterdag 15 april de tweede editie van de particuliere campermarkt CamperZaterdag op touw. De eerste CamperZaterdag op 18 maart is succesvol verlopen. Ongeveer 1.500 bezoekers kwamen af op de campermarkt waar particuliere verkopers en aspirant-kopers elkaar in levenden lijve konden ontmoeten.

Vijfendertig deelnemers boden hun camper te koop aan. Vijf campers werden op de dag zelf verkocht en vijf deelnemers hebben vervolgafspraken gemaakt voor een verder verkooptraject. Jan-Dick Verheul is tevreden met dit resultaat: “Zeker omdat het zo vroeg in het seizoen was.” Voor de volgende editie van CamperZaterdag, op zaterdag 15 april van 10.00 tot 14.00 uur, heeft hij gekozen voor een grotere opzet, zodat de bezoekers meer keuze hebben in tweedehands campers.

Niet alleen mensen die op zoek zijn naar een tweedehands camper kunnen terecht op CamperZaterdag in Zoetermeer. Ook mensen die zich rustig willen oriënteren of gewoon eens rond willen kijken zijn van harte welkom.

Deelname met een camper aan de markt kost 35 euro, voor bezoekers is CamperZaterdag gratis.