Camperplaats Bij d’n Hop in Ammerzoden is geopend

In het Gelderse Ammerzoden kon je bij Hoppies altijd al spelen, midgetgolfen, workshops volgen, feest vieren of dikke dames schilderen. Nu is deze plek vol plezier uitgebreid met een camperplaats: Bij d’n Hop.

Meer tijd

Tien plaatsen zijn aangelegd, uitbreiding naar 30 ligt in het verschiet. Eigenaresse Margo van Hemert laat er duidelijk geen gras over groeien en is dolenthousiast over hun plek. “We kregen al lange tijd de tip om met een camperplaats te beginnen want we hebben veel te bieden en zoveel ruimte. Maar we waren altijd veel te druk daarvoor. Nu werken onze kinderen mee in het bedrijf en hebben we dus meer tijd. Daarom zijn we ermee gestart.”

Geen herrie

Ze koos voor een camperlocatie, omdat ze hier minder tijd aan hoeft te besteden. Margo heeft namelijk een druk leven door de vele activiteiten die op en rond Hoppies worden georganiseerd. Dat vertier zou invloed kunnen hebben op het rustgevende campergenot, maar Margo haalt die twijfel weg. "Nee, de camperaars hebben geen last van die drukte. Er is geen herrie. Wel op de parkeerplaats, maar deze is 200 meter verwijderd van de camperplekken. En na 17.00 uur zijn de kinderen van de bezoekers naar huis."

Activiteiten in de omgeving

Naast het vertier bij Hoppies zelf zijn er in de regio verschillende plekken die het brengen van een bezoek waard zijn. Zoals het indrukwekkende kasteel Ammersoyen. Historie kun je proeven in het stadje Heusden. En er is Slot Loevestein, met het pittoreske Woudrichem ernaast.

Gehele jaar open

De camperplaats is deels verhard en heeft grasvelden. Er zijn drie toiletten, douches en afwasplaatsen. Verder is er uitgebreide horeca en een groot terras. De camperplaats is het gehele jaar open, de activiteiten van Hoppies zijn seizoensgebonden. De activiteiten zijn te vinden op www.hoppies.nl.

Meer informatie over de nieuwe camperlocatie staat op Campercontact.com onder sitecode 99619