Loef: exclusieve buscamper

Liefde voor kamperen en voor design komen samen in de nieuwe Loef-buscamper. Zo heeft deze buscamper een Big Green Egg barbecue en een minibar aan boord. De MAN TGE met een sterke 180 pk-motor dient als basisvoertuig.

De Duitse makers hebben ervaring op het gebied van meubelbouw en interieurontwerp. In de Loef is alles handgemaakt in eigen fabriek, waarbij alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt.

Buscamper met barbecue

De buitenkant van de bus is antracietkleurig met een speelse belijning aan de achterzijde. De indeling van het interieur wijkt af van wat gebruikelijk is bij buscampers. Zo staat het keukenblok niet half in de ingang, maar meer naar achteren. Het keukenblok is uitgerust met een vierpitsgasfornuis met oven, een grote koelkast en een matzwarte spoelbak. Wie van barbecue├źn houdt, kan zijn hart ophalen aan de Big Green Egg. Deze keramische barbecue zit in een lade die je door de achterdeur onder de bank vandaan trekt.

Inclusief de draaibare cabinestoelen biedt de zithoek voorin plaats aan vijf personen. Nog eens vijf mensen kunnen achterin zitten. Hier is een rondzit met een tafel in het midden te vinden. Deze rondzit is om te toveren tot een tweepersoonsbed. Van de dinettebank is een kinderbed te maken.

Minibar en regendouche

Verder valt de minibar op. Deze zit verstopt in de vijfde zitplaats en is vanaf buiten bereikbaar. De luxe strekt zich ook uit naar de badkamer, die onder meer een regendouche heeft. De MAN TGE heeft een 2-literturbodieselmotor, een achttraps automatische versnellingsbak en diverse assist-systemen. Hij is leverbaar vanaf 128.000 euro.