Knaus L!VE I 900 LEG: ruime integraal

De nieuwste integraal van Knaus is bedoeld voor mensen die zich graag vrij bewegen in hun camper. Het interieur van de L!VE I 900 LEG biedt namelijk een zee van ruimte.

Knaus Live Ext

Dat kan natuurlijk alleen in een camper van flinke afmetingen. Deze integraal is dan ook 8,61 meter lang en 2,32 meter breed. Het onderstel mag vijf ton wegen en de camper heeft drie assen. Vanzelfsprekend betekent dit dat bestuurders minimaal een C1-rijbewijs moeten hebben.

Royaal leefgedeelte

In het royale leefgedeelte is genoeg plek voor een grote zithoek. De bank achter de bestuurder heeft een L-vorm. Daartegenover staat een bank in de lengterichting. Met de draaibare cabinestoelen erbij kunnen er makkelijk zes personen zitten. De tafel is deelbaar en in alle richtingen te verschuiven. Er zijn vijf goedgekeurde zitplaatsen met veiligheidsgordel.

De L!VE I 900 LEG biedt zes slaapplaatsen. Achterin bevinden zich de enkele bedden en voorin hangt een hefbed. Extra slaapplaatsen zijn te creƫren door de zitgroep om te bouwen. Aan de bestuurderszijde is direct voor het bed een ronde douchecabine geplaatst. Daartegenover staat een kledingkast met aan de linkerzijde de badkamer met wastafel en toilet, links van de ingang. Met een schuine deur zijn het sanitair en de slaapkamer van het leefgedeelte af te scheiden.

Compact, maar compleet

De keuken is vrij compact, maar biedt alles wat een camperaar nodig heeft. Zo heeft de koelkast een flinke inhoud van 177 liter. Verder is de keuken uitgerust met drie gaspitten, een spoelbak, een oven, lades en bovenkastjes. Net als in de rest van de camper is hier sfeervolle verlichting aangebracht.

De Knaus L!VE I 900 LEG staat op de Fiat Ducato. Deze heeft een multi-jet-diesel van 140 pk en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het exterieur van deze integraalcamper is sportief, met zwart-grijze striping, chromen accenten, full-ledkoplampen en de cateye evolution-achterlichten van Knaus. De L!VE I 900 LEG heeft standaard een laadbooster voor de opbouwaccu. De integraalcamper is leverbaar vanaf 93.149 euro.