Actie en rust in de nieuwe Kampeerauto

Hoe kun je meten hoeveel gas er nog in de gasfles zit? Wat is de makkelijkste manier om de camper recht te zetten? Hoe kun je de winterkou buiten de campercabine houden? Het is een greep uit de vele praktische verhalen en tips in de nieuwste editie van het magazine Kampeerauto, dat vanaf morgen bij de NKC-leden wordt bezorgd.

Ook in dit nummer deel twee van het bijzondere verhaal van een handige doe-het-zelver die een bejaarde Amerikaanse schoolbus voorziet van het moderne onderstel van een Iveco. Een wonderbaarlijke combinatie, die voor het eerst de openbare weg op is geweest.

Actief op reis

Uiteraard gingen redacteuren ook op reis, vrij actief deze keer. Bij het zwerven in de Eifel kwam de fiets regelmatig uit de garage en een redacteur maakte het helemaal bont in Kroatiƫ, met raften, mountainbiken en kajakken in Kroatiƫ. En met als klap op de vuurpijl een zweefduik van 80 kilometer per uur aan een soort kabelbaan. Natuurlijk kan het ook rustiger. De Morvan blijkt een uitstekende plek om te ontstressen, met hier en daar een fijne verrassing.

Digitaal en op de mat

Kampeerauto 7-2019 wordt vanaf 27 augustus bij de leden bezorgd. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Campermagazines en via de website.