De 7 mooiste campings van Noord-Holland (voor camperaars)

Ontdek Noord-Holland met deze selectie van fijne campings voor camperaars. Van gezellige boerencampings tot sfeervolle minicampings, al deze plekken bieden je de kans de fraaie provincie Noord-Holland te verkennen. Dit zijn 7 mooie campings in Noord-Holland.

Natuurkampeerterrein Het Bos Roept!, Slootdorp, Noord-Holland

Vriendelijkheid en gezelligheid staan voorop bij deze natuurcamping. De camping biedt alle benodigde voorzieningen, inclusief speelgelegenheden voor kinderen. Het centrum van Slootdorp ligt op 7 kilometer afstand, de nabijgelegen Afsluitdijk ligt op 4 kilometer.

De sitecode van Natuurkampeerterrein Het Bos Roept! op Campercontact is 56578.

Boerderijcamping De Wamberg, Texel, Noord-Holland

Deze camping op waddeneiland Texel biedt de camperaar rust en prachtige natuur. Met een onlangs gemoderniseerd sanitair gebouw met vloerverwarming, is deze camping van alle gemakken voorzien. Op de camping zijn 7 ruime kampeerplekken voor campers. Zoek je nog een leuke activiteit? Fietsen en wandelen op Texel is geweldig!

De sitecode van Boerderijcamping De Wamberg  op Campercontact is 78296.

Camping Boven het Maaiveld, Hoogwoud, Noord-Holland

Deze ruim opgezette camping in West-Friesland is ideaal voor de camperaar, mede door de splinternieuwe sanitaire voorzieningen en ruime plaatsen. Op de camping is een grote kas aanwezig die als recreatieruimte dient. Met een zandbak, zodat kinderen zich ook met slecht weer kunnen vermaken. Het centrum van Hoogwoud ligt op 2 kilometer afstand, Op zoek naar meer vertier? Bezoek vlindertuin Vlindorado. Een leuke en leerzame ervaring voor alle leeftijden.

De sitecode van Camping Boven het Maaiveld op Campercontact is 98980.

Camping Eindeloos, Het Zand, Noord-Holland

Camping Eindeloos is een fijne camping met zeer vriendelijke eigenaar. Mede door het uitzicht op de bollenvelden en de fijne stilte op de camping, kun je hier heerlijk tot rust komen. Met het strand van Callantsoog op fietsafstand, is de locatie ideaal voor een fijne kampeerervaring. Zoek je nog meer vermaak? Bezoek Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna. Dit park ligt op 10 kilometer afstand.

De sitecode van Camping Eindeloos op Campercontact is 18478.

Camping Zeevangshoeve, Edam, Noord-Holland

Een fijn verzorgde boerencamping in de natuur en vlak bij het water. Met goede voorzieningen, 25 camperplaatsen, speelgelegenheden en boerderijdieren op de camping is dit een heerlijke plek om de omgeving Edam-Volendam te verkennen. Het centrum van Edam ligt op 2 kilometer afstand. Volendam ligt op 7 kilometer afstand, geniet in het bekende vissersdorp van de toeristische bezienswaardigheden.

De sitecode van Camping Zeevangshoeve op Campercontact is 26370.

Minicamping De Kampeertuin, Wijdenes, Noord-Holland

Deze sfeervolle camping in West-Friesland biedt 25 plekken tussen de (lage) perenbomen. Het centrum van Wijdenes ligt op 2 kilometer afstand. verdere noorden van de provincie Noord-Holland is (fietsend) goed te bereiken vanaf deze camping. Fiets bijvoorbeeld eens langs de Dijk naar Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

De sitecode van Minicamping De Kampeertuin op Campercontact is 79136.

Camping Westeinder Vinkhoeve, Aalsmeerderbrug, Noord-Holland

Deze knusse camping dient als ideale uitvalsbasis om de Randstad te bezoeken. De kleine camping heeft 9 camperplekken. Het centrum van Aalsmeerderbrug ligt op 3 kilometer afstand. Het centrum van Amsterdam ligt op 24 kilometer afstand, Haarlem ligt op 23 kilometer afstand.

De sitecode van Camping Westeinder Vinkhoeve op Campercontact is 98376.

Een overzicht van alle campings in Noord-Holland vind je op de volgende pagina.