7 leuke cadeau-ideeën voor camperaars

Met de feestdagen in aantocht begint de cadeaustress toe te slaan. Gelukkig zijn er genoeg leuke cadeau-opties voor camperaars, die zowel praktisch als plezierig zijn. Perfect voor sinterklaas of kerst. Hier zijn zeven ideeën voor cadeaus onder de 20 euro die elke camperaar zal waarderen.

   1. Opvouwbare waterfles

Deze opvouwbare waterfles is handig en ruimtebesparend. Als de fles leeg is, kan deze opgerold of platgedrukt worden, ideaal voor in een camper dus. En natuurlijk handig om bij je te hebben als je gaat wandelen of fietsen.

Prijs: € 16,11. Te koop bij o.a. bol.com.

   2. De mooiste camperroutes

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt.

Bekijk alle camperroutes.

   3. Handige multi-tool

Dit is een kleine, multifunctionele tool die verschillende functies heeft zoals een mes, schroevendraaier, flesopener en meer. Het is daarmee de ultieme gadget voor camperaars - handig voor allerlei situaties.

Prijs: € 16,95. Te koop via o.a. bol.com.

   4. Herbruikbare boodschappentas

Deze lichtgewicht, herbruikbare boodschappentas is makkelijk op te vouwen. Een milieuvriendelijk cadeau dat onderweg altijd van pas komt. Extra leuk: met camperprint!

Prijs: € 11,99. Te koop via o.a. bol.com.

   5. Compacte LED Zaklamp

Een compacte LED zaklamp is een must-have voor elke camperaar. De lamp is perfect voor avondwandelingen of nachtelijke (reparatie)klusjes en zorgt voor veiligheid en comfort in het donker.

Prijs: € 11,39. Te koop via o.a. Koopled.nl.

   6. Compacte reisspelletjes

Dat is leuk: de reisversies van populaire bordspellen of kaartspellen – in klein formaat, dus makkelijk mee te nemen. Deze spelletjes bieden entertainment op regenachtige dagen of tijdens gezellige avonden binnen.

Prijs: vanaf € 3,95. Te koop bij o.a. Spellenrijk.

 7. Gepersonaliseerde kampeermok

Deze gepersonaliseerde prachtige emaillen beker heeft een witte glazuurcoating en een zilverkleurige rand en is beschikbaar voor zowel rechts- als linkshandigen. Extraatje: je kunt de beker laten bedrukken met de naam van de ontvanger.

Prijs: € 16,95. Te koop bij Camperhomie.

 

Fijne feestdagen en veel plezier met de voorpret!