Hymer Free Blue Evolution

De Humer Free 540 op de Fiat Ducato is de kortste camper in de Free-serie. Net als zijn grote broer - de 600 - komt de 540 er nu ook in de Blue Evolution-uitvoering. 

Opvallende verschijning

Dit actiemodel is uitgevoerd in de opvallende kleur Stormblauw-metallic. Zwarte accenten, matzwarte 16 inch lichtmetalen velgen en een zwart slaaphefdak maken het plaatje compleet. Als Blue Evolution heeft de Free 540 standaard een rijke uitrusting met onder meer het nieuwe multimedia-systeem van Fiat. 

Licht en modern
Dit systeem is voorzien van navigatie en een achteruitrijcamera. Led-dagrijverlichting, mistlampen en cruise control horen ook bij het standaardpakket. In het interieur koos Hymer voor een meubelstof in twee kleuren grijs. In combinatie met de witte kastkleppen en de vloer met houtlook ontstaat een licht en modern interieur. De Hymer Free 540 Blue Evolution heeft vier slaapplaatsen. Kinderen kunnen veilig meereizen dankzij de Isofix-bevestigingen in de dinettebank. Dit actiemodel komt standaard met een antracietkleurige luifel.  

Specificaties

Merk Hymer
Model Free Blue Evolution
Prijs € 72.190
Rijklaargewicht 2.975 kg
Toegestane max. massa 525 kg
Opbouwlengte 541 cm
Totale breedte 208 cm
Totale hoogte 270 cm

Indeling

Meer informatie?
www.hymer.com