Met de NKC naar Concert at Sea

Nieuw in ons aanbod! Ontdek Concert at Sea samen met de NKC.

Concert at Sea op de Zeeuwse Brouwersdam is meer dan een gewoon muziekfestival. Deze 17e editie belooft volop spektakel met geweldige artiesten, straattheater, comedy, lekker eten en gezellige terrassen. Je verblijft met je camper op een camperpark met alle faciliteiten. Laat het festival maar beginnen!

 

Het laatste weekend van juni staat de Brouwersdam in het teken van Concert at Sea. Je reist op donderdag al af naar Kamperland in de mooie provincie Zeeland. Daar ontvangen we je op het camperpark met koffie of thee en een overheerlijke Zeeuwse Bolus. Op donderdagavond organiseren we een gezellige Zeeuwse Paella avond. De camperplaats ligt op een fantastische plek, pal aan het Veerse Meer.

De tweede dag is er genoeg tijd om de omgeving te verkennen. Zeeland is leuk en veelzijdig met historische steden, langgerekte stranden én Zeeuwse culinaire verrassingen. Voor de liefhebbers hebben we een mooie fietstocht uitgezet. 's Avonds wordt ter plaatse een barbecue bereid door een chef-kok. De volgende ochtend staat de bus klaar om je naar het festival te vervoeren. Na een hele dag genieten word je 's avonds weer terug naar de camperplaats gebracht.

Op zondagochtend genieten we nog van een gezamenlijk verzorgd ontbijt. Daarna nemen we afscheid van Zeeland. Het weekend zit er dan (helaas) alweer op.

Samengevat

Naam evenement: Met de NKC naar Concert at Sea
Evenementnummer: 2024-304
Datum: 27 t/m 30 juni 2024
Locatie: Kamperland (Zeeland)
Ledenprijs: camper + 2 personen € 525,-; camper + 1 persoon € 330,-; extra persoon € 195,-
Prijs niet-leden: camper + 2 personen € 630,-; camper + 1 persoon € 395,-; extra persoon € 235,- 
Inbegrepen: • 3 x overnachting op camperplaats, incl. voorzieningen
• 1 x bezoek aan Concert at Sea op de Brouwersdam
• 1 x busvervoer van camperpark naar festivalterrein v.v.
• ticket voor Concert at Sea (optredens op zaterdag 29 juni: line-up met (o.v.b.) Bløf, Racoon, Chef'Special, Davina Michelle, Flemming, Typhoon en meer)
• 1 x ontbijt
• 2 x diner (1 x Zeeuwse Paella, 1 x barbecue)
• 1 x koffie/thee met iets lekkers
Max aantal campers: 48 (uitgaande van 2 personen per camper)
Bijzonderheden: • met het oog op het beschikbare aantal tickets geldt een maximum van 4 personen per boeking
• bijzettentje(s) zijn niet toegestaan
• op de camperplaats moet betaald worden voor het douchen (€ 0,25 cent per minuut) en het gebruik van water (vullen watertank)
Huisdieren:
huisdieren zijn niet toegestaan
Fietstocht:  op eigen gelegenheid, fietsroutes aanwezig
Organisatie: [email protected]