Spanje - Van kust tot kust

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.500 km
  • Beschreven route: 22 dagen
  • Online route

Camperroute Spanje

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Van kust tot kust

Spanje heeft veel meer te bieden dan de bekende costa's. Een fantastische route langs prachtige steden, zoals Burgos, Bilbao en Zaragoza, en maak kennis met het ruige berggebied de Picos de Europa.

Bezoek in Logroño een Bodega en maak als het kan de wijnfeesten mee. In wereldstad Barcelona staan tal van toeristische trekpleisters, zoals de bouwwerken van Gaudí. Naar Figueras ga je voor het museum van de geniale kunstenaar Dali. Pals is prachtig als middeleeuwse stadje. En in Pineda de Mar aan de Costa del Maresme, geniet je van het heerlijke weer.

Dit kun je gaan zien

1 > Zarautz  2 Zarautz  3 >Gorliz 
4-5 Gorliz 6 > Potes  7 Potes 
8 > Burgos  9-10 Burgos  11 > Navarrete 
12 Navarrete 13 Navarrete  14 > Zaragoza 
15 Zaragoza  16 > Vilanova i la Geltrú  17  Vilanova I la Geltrú
18 Vilanova i la Geltrú  19 > L'Estartit 20 L'Estartit
21 L'Estartit 22 L'Estartit  

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op een nieuwe camperroute.