Overwinteren in Spanje

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.600 km
  • Beschreven route: 26 dagen
  • Online route

Camperroute Spanje

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Met deze overwinterreis langs de Spaanse Costa del Sol en Costa Blanca ontvlucht je de kou en nattigheid van het winterse Nederland. De reis kenmerkt zich door het ontspannen karakter, Zo krijg je echt de kans op een relaxte manier de omgeving te verkennen. Op je eigen tempo.

Een bezoek aan Alhambra mag niet ontbreken op deze reis. Het Alhambra is een middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in Andalusië (Zuid-Spanje).

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > El Rocio 2> El Rocio 3-4 > Dos Hermanas
5-6 > Tarifa 7-8 > Granada 9-11 > Nijar
12-14 > Crevillent 15-17 > Valencia 18-19 > Oropesa del Mar 
20-22 > Cambrils 23-25 > Mataro 26 > Einde reis

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je 2 euro korting op deze camperroute.