Nederland - Rondje Friesland

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 10,99
  • Beschreven route: 10 dagen
  • Online route

Camperroute Nederland - Rondje Friesland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Rondje Friesland

Of je nu een cultuur-, natuur-, sport- of waterliefhebber bent, in Friesland zit je goed. Wandel in Appelscha door de bossen, heidevelden en langs kronkelende beekjes. Of verken met de boswachter het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dan zijn er nog de vele leuke steden en dorpjes zoals Leeuwarden, Franeker of het gezellige Lemmer. Of bezoek eens het grootste nog functionerende stoomgemaal. Friesland is verrassend en veelzijdig en perfect om lekker met de camper te toeren.

Deze route is een samenwerking tussen de NKC en Visit Friesland.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Appelscha 2 > Beetsterzwaag 3 > Leeuwarden
4 > Dokkum 5 > Franeker 6 > Harlingen
7 > Bolsward 8 > Sneek 9 > Sloten
10 > Lemmer    

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.