Nederland 'Ontdek de Hanzesteden'

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 14,99
  • Online route

Camperroute Ontdek de Hanzesteden

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

De parels van het oosten

Met deze NKC Camperroute Nederland 'Ontdek de Hanzesteden', waarmee je de mooie historische plaatsjes kunt bezoeken. Ontdek deze steden al wandelend met de citygame Escape Tours. In de camperroute staat een kortingscode vermeld voor € 7,50 korting op Escape Tours door de Hanzesteden.

Maak deze route zolang als je wilt, de 9 Hanzesteden staan vermeld, inclusief de parkeerplaatsen en een keuze aan overnachting-locaties, kies een plek naar jouw wensen.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Doesburg 2 > Zutphen 3 > Deventer
4 > Hattem 5 > Zwolle 6 > Hasselt
7 > Kampen 8 > Elburg 9 > Harderwijk

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.