Van Rome tot Sicilië

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 19,99
  • Lengte: 2.050 km
  • Beschreven route: 36 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Italië

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Van Rome tot Sicilië

In deze reis combineer je Zuid-Italië, met onder andere Rome, Napels en omgeving, Paestum en de punt van de laars, met het grootste eiland in de Middellandse Zee: Sicilië. Geen eiland is zo rijk aan antieke culturen als dit zonovergoten vulkaaneiland.

Vele volkeren hebben hier hun sporen nagelaten. Hun bouwwerken, mozaïeken, muurschilderingen en tuinen zijn qua diversiteit en schoonheid uniek. Het landschap is zeer afwisselend. Van glooiend, tot bergachtig culminerend in de majestueuze Etna.

De vegetatie is rijk. Aan de ingesneden kusten noden rustige zand- en lavastranden. Kortom: een boeiende en actieve reis.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1-4 > Rome 27-29 > San Vito lo Capo
5-8 > Sorrento 30-32 > Finale di Pollina
9-11 > Paestum 33 > Palermo
12-13 > Nicotera 34-35 > Opi
14-16 > Olivera 36 > Einde reis
17-19 > Fondachello Mascali  
20-22 > Avola  
23-26 > San Leone  

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.