Italië - Romantisch Toscane

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Italië die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.200 km
  • Beschreven route: 25 dagen
  • Online route

Camperroute Italië

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Romantisch Toscane

Cultuur- en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze camperroute door het schitterende heuvellandschap van Toscane en het noorden van Italië. De route voert langs wijngaarden, olijfbomen en cipressen bij de typische Toscaanse boerderijen, maar ook langs veel mooie historische stadjes en plaatsen die de rijke Italiaanse cultuur, geschiedenis en gastronomie ademen.

Zo gaat de route langs Cinque Terre, zie je Pisa met z’n scheve toren en kun je het sfeervolle Lucca bezoeken.
Onvergetelijk zijn de steden Florence, Bologna en Venetië, waar je je hart op kunt halen op het gebied van cultuur, historie en het hedendaagse leven.

De natuur en het landschap in het gebied zijn ontzettend afwisselend.
Je rijdt door het vlakke gebied van de rivier de Po, door de bergen van de Apennijnen en door het glooiende landschap van Toscane.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

1 Iseo 2 > Passo del Cerreto
3 > Pisa
4 > Pisa 5 Pisa 6 > San Gimignano
7 San Gimignano 8 > Siena 9 Siena
10 > Radda di Chianti 11 > Troghi 12 Florence
13 Florence 14 > Bologna 15 Bologna 
16 Bologna  17 > Marina di Ravenna 18 Marina di Ravenna
19 Marina di Ravenna 20 Venetië 21 Venetië
22 Murano/Burano 23/24 Pacengo, Verona 25 Gardameer

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.

Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op een nieuwe camperroute.