Nederland - Eilandhoppen op de Wadden

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 14,99
  • Lengte: 575 km
  • Beschreven route: 18 dagen
  • Online route

Camperroute Eilandhoppen op de Wadden

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Eilandhoppen op de Wadden

Dat je niet ver weg hoeft voor een prachtig camperavontuur, blijkt wel tijdens deze bijzondere reis. In een lekker reistempo maak je kennis met de wondere wereld van de wadden, zie je dat de tijd maar geen vat krijgt op eeuwenoude stadjes en geniet je onderweg van het uitgestrekte Noord-Nederlandse landschap. Al hoppend naar de eilanden waan je je meer dan eens op een bestemming ver weg en is het vakantiegevoel altijd dichtbij.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Slootdorp 2 Slootdorp 3 > Texel
4 Texel 5  Texel  6 Texel
7 > Harlingen 8 Harlingen 9 Harlingen
10 > Holwerd 11 Holwerd 12 Holwerd
13 Holwerd 14 >Uithuizermeeden 15 Uithuizermeeden
16 Uithuizermeeden 17 > Delfzijl 18 >Bourtange
19 Bourtange 20 Bourtange  

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.