Wijnen en Romeinen

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Duitsland en Frankrijk die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 14,99
  • Lengte: 950 km
  • Beschreven route: 15 dagen
  • Online route

Camperroute Duitsland en Frankrijk

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Wijnen en Romeinen

Dat je voor een gevarieerde campertrip boordevol cultuur, natuur en gastronomisch genot niet ver van huis hoeft, blijkt wel tijdens deze smaakvolle reis. Trek door de idyllische wijnstreken in Duitsland en Frankrijk en geniet onderweg van een gevarieerd reismenu. 

De reis start in het Zuid-Limburgse wijndorp Noorbeek. Ga vervolgens naar Trier en bekijk daar de imposante bouwwerken uit de Romeinse tijd. In het schilderachtige Riquewihr waan je je nog steeds in Duitsland, maar toch zit je al in de Franse Elzas. Net als in de andere wijnstreken kun je hier prachtige fietstochten maken. Een stuk noordelijker pik je in Bad Dürkheim het grootste wijnfeest van de wereld mee om in eindpunt Neumagen-Dhron nog te genieten van Romeins erfgoed en Duitse wijn.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

 

1 -2 > Aankomst in Noorbeek

3 -5 > Trier 6 - 8 > Riquewihr
9 - 11 > Bad Dürkheim

12 -14 > Neumagen-Dhron

15 > Einde reis
     

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.