Corsica en Sardinië

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 19,99
  • Lengte: 1.800 km
  • Beschreven route: 34 dagen
  • Online route

Camperroute Corsica en Sardinië

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Corsica en Sardinië

Twee zonnige (ei)landen, slechts twaalf kilometer van elkaar verwijderd door de Middellandse Zee. Corsica en Sardinië hebben dan ook veel fijne overeenkomsten, zoals de schilderachtige dorpjes, de wijngaarden, de mediterrane vegetatie, de bergen, de trots van de bewoners en het heerlijke eten. Maar er zijn ook verschillen: het landschap in Corsica is ruig, dat in Sardinië veel lieflijker.

Ontdek Corsica, met zijn prachtige kustweg en de oude vesting Calvi. Het letterlijke hoogtepunt van dit ruige eiland bereik je in het stadje Bonifacio. Op Sardinië proef je de uitstekende wijn van het eiland en is het leuk om de bergen in te gaan om te eten bij schaapherders. Verder mag je de hoofdstad Cagliari niet missen.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 Viareggio (Italië) 2 > Livorno > Saint Florent (Frankrijk) 3 Saint Florent
4 Saint Florent 5 > Calvi  6 Calvi 
7 > Porticcio  8 Porticcio 9 Porticcio
10 > Ghisonaccia  11 Ghisonaccia  12 > Bonifacio 
13 Bonifacio 14 > Porto San Paolo (Italië) 15 Porto San Paolo
16 Porto San Paolo  17 > Oliena 18 Oliena
19 > Via Orgosolo 20 Tortolì  21 > Villasimius 
22 Villasimius  23 Villasimius 24 > Sant’Antioco
25 Sant’Antioco 26 > Oristano  27 Oristano
28 > Alghero 29 Alghero 30 Alghero
31 > Cannigione 32 Cannigione 33 > Golfo Aranci
34 Livorno    

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker. Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen. Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.