Balkan 'Onbekend en ongerept'

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 19,99
  • Lengte: 2.700 km
  • Beschreven route: 37 dagen
  • Online route

Camperroute Balkan

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Onbekend en ongerept

Deze reis is er niet een van de gebaande toeristische paden. De tocht voert door landen die het communistische systeem achter zich hebben gelaten en bovendien een verwoestende oorlog achter de rug hebben. 

De route loopt door gebieden met sterk variërende hoogtes, waardoor ook het weer kan wisselen. Soms is het kil en regenachtig, met 13 graden, maar het kan met 35 graden ook drukkend warm zijn. Maar de trip is deze ongemakken meer dan waard. Je ziet veel historische kerken en kloosters en prachtige natuur.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Zagreb (Kroatie) 2 > Zasavica (Servië)  3-4 Zasavica

5 > Zlatibor

6-7 Zlatibor 8 > Vrnjacko Velo
9 > Vranje 10 Vranje 11 > Skopje
(N.Marcedonie)
12 Skopje 13 > Kalistha/Struga 14-17 Kalistha
18 > Leskovik (Albanie)  19 >  Gjirokaster 20 Gjirokaster
21 > Himare  22 Himare 23 > Bermat
24 Berat 25 > Shkodër 26-27 Shkodër
28 > Buljarica (Montenegro) 29-30 Buljarica 31 > Gornja Dobrilovina
32-33 Gornja Dobrilovina 34 > Zabljak 35-36 Zabljak
37 Einde reis    

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.