Korting op Overtocht.nl

Als NKC-lid ontvang je nu 5% korting!

  • 5% korting op overtochten
  • Exclusief voor NKC-leden
  • Nederlandstalig team van ferryspecialisten
  • 5% korting op overtochten
  • Exclusief voor NKC-leden
  • Nederlandstalig team van ferryspecialisten

Overtocht.nl - nu met 5% korting!

Product omschrijving

Overtocht.nl is de Nederlandse specialist in ferry overtochten in Europa.

Bij overtocht.nl is niks te gek. Een overtocht van Nederland naar Noorwegen of liever Italië naar Griekenland? Geen probleem! Met de persoonlijke service van Overtocht.nl boek je snel en eenvoudig één van de ruim 900 overtochten die ze aanbieden naar de mooiste plekken in en rondom Europa. Het team van ferryspecialisten helpt je graag persoonlijk met het vinden van de gewenste overtocht. Mocht er iets wijzigen aan je boeking of zijn er vragen? Geen man over boord, Overtocht.nl staat voor je klaar. Wist je dat het zelfs op sommige overtochten mogelijk is om te "Kamperen aan boord"?

Tips en voorwaarden:
- Reserveer je overtocht gemakkelijk per telefoon of e-mail. Liever een offerte? Deze is op de website aan te vragen. Vermeld bij zowel het reserveren als de offerteaanvraag je NKC-lidmaatschapsnummer.
- De NKC korting is niet geldig op de reserveringskosten of haventaxen.
- De volgende bestemmingen zijn uitgesloten van korting: de Waddeneilanden (NL), Isle of man, IJsland.
- De overtochten die verzorgd worden via ANEK in Griekenland, kunnen ook via overtocht.nl geboekt worden met dezelfde voorwaarden als bij de Griekenland overtochten te vinden is (25% korting! - informeer naar de mogelijkheden)
- Maak je een reservering of vraag je een offerte aan? Let op! De lengte en hoogte van de camper; fietsen achterop en/of een schotel op het dak worden ook meegerekend.

 

5% korting

NKC-leden krijgen 5% korting op Overtocht.nl.