Mijn Autocoach - aankoopkeuring

Heb je een tweedehands camper op het oog, maar wil je zeker weten dat deze ook technisch in orde is? Mijn Autocoach kijkt graag met je mee. Neem geen risico en voorkom een miskoop.

Als je op het punt staat een tweedehands camper te kopen is Mijn Autocoach dé partij die zorgt dat je geen miskoop doet. Dit begint al met goed advies over de camper en het verkopende bedrijf en daarnaast met een complete aankoopkeuring op locatie.
Deze aankoopkeuring is zowel mogelijk voor buscampers als (half)integraal campers. Deze keuring kan altijd op locatie worden uitgevoerd, camper hoeft dus nergens heen gebracht te worden, en kan worden uitgevoerd met of zonder dat je hier zelf bij aanwezig bent.
Na deze uitgebreide keuring (3 – 4 uur) weet je exact wat de staat van de camper is én wat de aandachtpunten zijn. Je ontvangt een uitgebreid technisch verslag en een persoonlijke toelichting van onze deskundige. Zo voorkom je verrassingen achteraf en bespaar je een miskoop en een hoop geld.

Korting
NKC leden ontvangen € 20,- korting op deze aankoopkeuring!
Na inloggen zie je onderaan de pagina hoe je gebruik kunt maken van dit voordeel. 

Contact
Meer informatie? Ga naar MijnAutocoach.
Of neem vrijblijvend telefonisch contact op: 085-7730225.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.

Ieder NKC-lid ontvangt 20 euro korting op deze aankoopkeuring.
Bij het aanvragen van de aankoopkeuring kan ontvang je deze korting bij vermelding lidnummer.
Contact: www.mijnautocoach.nl/aankoopkeuring-camper
Telefoon 085 77 30 225