Korting op Goboony workshops

Als NKC-lid ontvang je een gratis workshop

  • Gratis workshop
  • Exclusief voor NKC-leden
  • Leren hoe je je camper veilig en eenvoudig kunt verhuren
  • Gratis workshop
  • Exclusief voor NKC-leden
  • Leren hoe je je camper veilig en eenvoudig kunt verhuren

Goboony workshops - nu gratis voor NKC leden!

Product omschrijving

Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand geven wij de workshop ‘Zorgeloos verhuren’. Mark de Vos, mede-oprichter van Goboony, bespreekt alle ins & outs met je over hoe je je camper veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony.

In de workshop leer je hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kan verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

Op deze leuke en informele avond zal op al deze vragen antwoord worden gegeven en ga je naar huis met alle tips & tricks over hoe je met zo min mogelijk moeite de praktische zaken regelt. En, met hulp van de aanwezige medewerkers van Goboony, kun je direct je eigen advertentie aanmaken.

De workshops zijn inclusief koud buffet en vinden plaats in het pand van de NKC te Soesterberg.

Voor meer informatie ga je naar de website van Goboony. 

Gratis voor NKC-leden

Ontvang als NKC-lid nu een gratis workshop van Goboony.