Hannah's Hymer - Rijangst overwinnen in 4x4 camper

Jannes en Hannah vertellen je alles over proefrijden in een gloednieuwe camper! Ze mochten de allernieuwste 4x4 campers van Hymer testen en doordat Hannah direct achter het stuur kroop, rekende zij op een modderig en heuvelachtig offroad terrein af met haar rijangst. Hoe was het om in een spiksplinternieuwe 4x4 te rijden? En wat zei de instructeur die het rondje meereed over Hannah’s rijkunsten?

In De Krat zitten deze week rijplaten, nadat Jannes- zonder 4x4- al twee keer muurvast zat in de modder, wil hij op alles voorbereid zijn. Dit geldt overigens ook voor het weer; Jannes heeft diverse regenpakken en waterdichte laarzen achterin in zijn auto liggen. Verder: hij ontdekte deze week dat een van zijn werknemers gevoerde Crocs draagt en maakt zich op voor een weekend in de Noordoostpolder. Hannah neemt hem mee naar Flevoland: de minst favoriete provincie van de luisteraars.

De camperkwestie van deze week is van Josanne. Zij gaat volgend jaar op reis met haar gezin, maar heeft nog geen camper. Zij vraagt zich af wat de grootste verschillen zijn tussen een intergraal en een alkoofcamper. Hanky heeft een goede tip voor het korter maken van je stroomkabel, als deze ellendig lang is.

Meer informatie:

Video over loskomen als je vast zit in de modder:
https://www.youtube.com/watch?v=LRlWjqd5clo