Hannah's Hymer - Koffie in de camper met thetravellingcamperfamily

Hoe zet je een écht lekker bakkie koffie in de camper? Jannes en Hannah gebruiken een handpomp om onderweg espresso’s te maken en hebben een cafetière om op bestemming een pot koffie te zetten. Maar is deze french press wel zo gezond, of komt er te veel caféstol vrij, wat slecht is voor je gezondheid? En wat zijn de voor- en nadelen van koffie zetten met een percolator?

Deze, en nog veel meer andere vragen van luisteraars, worden in deze aflevering gesteld aan Keri en Marc van @thetravellingcamperfamily. Marc is uitgever van een magazine over koffie, thee en cacao en Keri is barista. Samen met hun zoon, twee honden en kat reizen ze zes maanden per jaar rond in de camper.

Vanaf het zonnige La Palma vertellen Keri en Marc alles over koffie zetten op gas. Hoe voorkom je dat koffie verbrandt, waarom moet je nooit gekookt water opschenken en met wat voor soort apparaat kun je in de camper zelf je boontjes malen. Ook krijg je het antwoord op de meest gestelde vraag: wat is de beste koffie voor in de camper?