Hannah's Hymer - Camper ergernissen

Jannes en Hannah hebben het deze week over ergernissen op reis. Want: het #vanlife of #camperleven is natuurlijk waanzinnig, maar je ergert je ook weleens kapot. Toch? De meest voorkomende ergernissen tijdens het camperen worden besproken: ‘plakkers’ die vlak naast je komen staan terwijl er volop ruimte is, honden die ongevraagd in je aura komen, camperaars die niet aanvoelen wanneer een gesprek is afgelopen… Ook irritant: douches met een muntje of een drukknop die je elke tien seconden opnieuw moet indrukken, gedeelde gootjes en campinggasten die de trekker niet gebruiken. 

 

Ze behandelen de camperkwestie van Lieneke: kun je kokend water afgieten in de gootsteen van de camper, of is dit slecht voor de leiding en watertank? En ze maken zich klaar voor hun ‘optreden’ op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Wordt het een gortdroge presentatie of toch een cabaretshow? Jannes kijkt er vooral naar uit om als een ware huishoudbeursbezoekster met een volle krat vol goodies terug naar huis te gaan. 

Meer informatie: 

Bestel online een kaartje voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs:

https://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Bekijk hier het programma in het NKC-theater op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs:

https://www.nkc.nl/webshop/artikelen/2023-kampeer-caravan-jaarbeurs/?gclid=EAIaIQobChMIm6y61KregQMVkweLCh1cew5aEAAYASAAEgK2jPD_BwE

Heb je een vraag, tip of opmerking? Stuur ons een DM op Instagram: @hannahshymer of mail ons: [email protected].

Sponsor:

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.