Advertorial - Wildkamperen met de camper!

In het wild kamperen of vrij kamperen, zomaar in je camper op een plek langs de weg, in een park of in een bos parkeren en daar overnachten is in Nederland verboden. Dat geldt trouwens voor de meeste landen in Europa. Maar wildkamperen is wel het ultieme genot van een camperaar. Daarom hebben we per slot van rekening ook een camper. Reizen in je eigen ‘huisje’ met eigen douche en toilet vraagt ook niet altijd om voorzieningen maar het biedt je juist de mogelijkheid om zelfvoorzienend te reizen. Expedition Far East biedt reizen aan waarbij het wildkamperen veelvuldig voorkomt.

‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreizen’©

Is de ideale formule voor de camperaar die toch individueel wil reizen en in de vrije natuur wil overnachten, maar kan terugvallen op de dynamiek van een groep en de reisbegeleiding. De input van het routeboek is daarbij doorslaggevend. Elke keer opnieuw word je verrast met toplocaties in onwaarschijnlijke landschappen al dan niet met vergezichten, zicht op bossen, meren, zeeën, duinen of valleien. De afwisseling tussen de wildcamps en de rustpauzes op campings is de ideale manier om van je vrijheid te genieten.

Bijzondere bestemmingen

De bijzondere bestemmingen van Expedition Far East maken het mogelijk om in het wild te kamperen en gaan onder andere door landen als Zweden, Griekenland, Marokko, Turkije, Georgië en Armenië. Klik hier voor het volledige reisaanbod van Expedition Far East.

Camper Expo Houten

Ook toe aan een camperreis om in de vrije natuur te overnachten op plaatsen waar je normaliter alleen nooit komt? Bezoek ons dan op onze stand tijdens de Camper Expo van 17 t/m 19 maart. We zijn vertegenwoordigd in hal 4 stand 443. Maak dan kennis met de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreizen’© naar een bijzondere bestemming.

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij je graag over onze manier van reizen, de nieuwe bestemmingen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Daarnaast houden wij van 11.45 tot 12.45 iedere dag een lezing over onze reizen met de camper.