Advertorial - Kijken door het grote voorraam en niet via de achteruitkijkspiegel

De tijd vliegt razendsnel en alweer is er een nieuw jaar van start gegaan. De nieuwe innoverende en inspirerende collectie campers staat nagenoeg online. Creativiteit is het creëren van mogelijkheden. Ron Hazenberg heeft niet stil gezeten, er is hard gewerkt aan het samenstellen en inkopen van een prachtige nieuwe collectie Chausson-campers.

Zeker de moeite waard om kennis te maken met deze nieuwe collectie en de verrassende elementen.

Niet alleen is dit het adres voor de aankoop van een nieuwe Chausson-camper, Ron Hazenberg heeft zich tevens gericht op de verkoop van een veelzijdige collectie, nagenoeg nieuwe c.q. zeer jonge occasions. In de loop der jaren zijn er diverse contacten gelegd om de verkoop van uiteenlopende en verschillende merken campers, waaronder Adria, Bürstner, Carthago, Hymer, Hobby, Knaus en LMC te realiseren volgens Ron Hazenberg.

Door deze veelvuldige royaal geselecteerde collectie kan de levering van uw droomcamper uiterst vlot verlopen en kunt u gaan genieten van de schoonheid van het kamperen met daarbij het maken van mooie herinneringen.

Pieken en dalen, stormachtige buien maar met bruisende inbreng van energie, is het motto van de Groninger ondernemer 'kijken door het grote voorraam en niet via de achteruitkijkspiegel'. Dit jaar mag het 30-jarig jubileum van Hazenberg Campers (gevestigd aan de Grotelant 2 te Scheemda) groots worden gevierd.

Een diversiteit aan campers

Kamperen is populairder dan ooit, het ontdekken, de vrijheid van het buitenleven en de voordelen die dat biedt. Met de camper, gaan en staan waar en wanneer u wilt. Op de camping, camperplek of in de vrije natuur. Ook zijn de wintermaanden uitermate geschikt voor het kamperen in uw camper. Het nieuwe collectiejaar is aangebroken, vele nieuwe modellen campers staan reeds uitgestald in de showroom. Dat 2023 een jaar vol camperplezier mag gaan worden.

Bent u benieuwd naar de veelzijdige collectie campers ? Wees welkom bij Ron Hazenberg Campers Grotelant 2 9679 VA te Scheemda (afslag 46/ A7). Wenst u vooraf een virtueel bezoek, bezoek dan www.ronhazenberg.nl

Noteer onderstaande data ’s in uw agenda:

  • Caravana te Leeuwarden (stand 2000) woensdag 25 tot en met zondag 29 januari 2023
  • CamperExpo te Houten vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart 2023