Advertorial - Zwarte airconditioners van Telair

Telair heeft onlangs zijn assortiment stille airconditioners uitgebreid met een nieuwe variatie: zwarte airconditioners voor campers en camperbussen. Deze nieuwe modellen zijn in het voorjaar van 2023 verkrijgbaar en bieden camperaars verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Deze zwarte airconditioners zijn variaties op de reeds bekende e-Van, DualCLima en Silent+ airconditioners en zijn speciaal ontworpen om de uitstraling van uw camper te verbeteren.

Zuinig, stil en met warmtepomp

De platte en aerodynamische dakairconditioners van Telair zijn van topkwaliteit en nemen minimale ruimte in beslag. Ze zijn bovendien gemakkelijk te installeren op de standaard 40 x 40 cm  dakopening van uw camper. Daarnaast staan Telair airconditioners bekend als een van de zuinigste en stilste airconditioners momenteel verkrijgbaar. Een ander groot voordeel is de ingebouwde warmtepomp. Hierdoor kan de airconditioner niet alleen koelen, maar ook tot wel 2,4 kW warmte leveren met een vermogen van 900W.

Compleet assortiment airconditioners

Telair biedt een compleet assortiment van 3 typen airco’s (e-Van, Silent+ en DualClima), elk verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Door dit complete assortiment is er voor elke camper, van 4 tot 10 meter, een geschikte airco beschikbaar.