Camperplaats Boxtel dit jaar beste in Nederland

Bij de uitreiking van de Campercontact Awards op donderdag 23 mei is Camperplaats Boxtel in Boxtel uitgeroepen tot de beste camperplaats van Nederland in 2024. De Noord-Brabantse camperplaats behaalde een maximale score van 5 en is daarmee de beste in zijn categorie.

Reviews spreken van een klantgerichte beheerder en het hoge niveau van de voorzieningen. Bezoeker Phil-Quick: ‘Als er 6 sterren gegeven konden worden, zou ik dat doen.’ De omgeving van Camperplaats Boxtel is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. 

De Campercontact Award voor beste camping in Nederland ging naar Natuurcamping De Zwiese. Sinds 2019 reikt Campercontact onderscheidingen uit voor de beste camperplaatsen en campings, op basis van honderduizenden beoordelingen van gebruikers in de app en op de webiste. 

Voor de tweede keer werd ook de Duurzaamheidsaward uitgereikt. De vakjury koos in Nederland voor deze tweede editie Camperparc Stee in Lhee. Op de website van Campercontact zijn in de drie categorieën ook de winnaars terug te vinden voor België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Denemarken.