Campr presenteert nieuwe kampeerinrichting Outcast

De Nederlandse buscamperinbouwer Campr komt met de Outcast, met plaats voor vier personen. Het is het vierde model van het in 2020 gestarte bedrijf.

In de standaarduitvoering heeft de Campr Outcast een tweepersoonsdwarsbed van 193 bij 135 centimeter. Wie dat net iets te kort vindt, kan kiezen voor zogenoemde flares. Hiermee groeit het bed tot een lengte van 203 centimeter. Het bed is bereikbaar via een trappetje dat ook opbergruimte biedt. Nog twee slaapplaatsen zijn te vinden in het optionele hefdak, met een slaapoppervlak van 200 bij 130 centimeter. Het dak is geïsoleerd en heeft twee ramen, waarvan twee met horrengaas. Het raam aan de voorzijde is helemaal te openen.

Kleur kiezen

De zitgroep in de Campr Outcast bestaat uit een bankje. Met de draaibare voorstoelen erbij is er plaats voor vier personen. De keuken is geplaatst tussen de bank en het bed. Deze is voorzien van onder meer een compressorkoelkast van 90 liter, een spoelbak, een kookstel, bovenkasten, drie lades en een opbergkast. Tegen meerprijs is het mogelijk om zelf een kleur te kiezen voor de kastfronten, de zitbank en de wanden.

De Campr Outcast heeft geen vast toilet. Wel is er ruimte voor een Porta Potti. Ook is het mogelijk de buscamper uit te rusten met onder meer een buitendouche, zonnepanelen, Truma D6-dieselverwarming en een luifel.

Basisvoertuig

De Fiat Ducato, de Peugeot Boxer, de Citro├źn Jumper en de Mercedes Sprinter zijn geschikt om deze kampeerinrichting in te bouwen. Campr kan de bus leveren, maar het is ook mogelijk om zelf met een basisvoertuig te komen. Ombouw van de bus kan vanaf 40.500 euro.